Kaisle, kontrole, fantāzijas  - noskaidro, kas raksturīgs tavai zodiaka zīmei. Un kura horoskopa zīme Tevi vilina kā partneris? Ko par seksualitāti saka zvaigznes lasi zemāk.

s1

Auns
 (21. marts – 19. aprīlis)

Tev patīk vienkāršs un paredzams sekss, jo nekas nav labāks par pamatiem. Dažreiz gan kaisle pārņem vadību un starp palagiem ir vēlme kļūt par vislabāko, kura liek izmēģināt jaunas lietas. Prieks par to, ka tavs partneris ir apmierināts, ir pati lielākā dāvana un vēlamās jutekliskās apmierinātības forma, ko vari sniegt jums abiem. 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Tev patīk atteiktos no kontroles un ļaut partnerim uzņemties vadību. Tikt pakļautam tev šķiet vilinoši, tāpēc būtu gatavs pat eksperimentēt ar acu aizsiešanu un roku dzelžiem. Ja kopā ar partneri esi izlēmis to pamēģināt, neaizmirstiet pārrunāt robežas, drošības vārdus un citas vajadzības. 

s2

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Neviens nešaubās, ka esi tas, kurš savu pļāpāšanas tieksmi ievilks arī gultā. Tu esi tas, kuram patīk ‘netīrās sarunas’, un tu ļoti labprāt atbalsti arī seksu pa telefonu vai seksuālās sarakstes. 

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Tev seksa laikā patīk saslapināties. Citiem vārdiem – tev patīk sekss dušā. Tur tu vari izbaudīt vibrācijas, ko sniedz ūdens strūkla. Tavas sajūtas pastiprinās silta ūdens ietekmē, kas izraisīs mazas tirpiņas, kuras atgādina plūsmas maiņu okeānā. 
 
Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Tu ņem uz guļamistabu jebkuru kaisles dzirkstelīti. Tu esi izteikts dominants, tāpēc ir svarīgi, ka vari kontrolēt visu notiekošo. Tev ir svarīgi pārliecināties, ka ir apmierinātas tavas vajadzības, bet ir nepieciešams atcerēties arī par partneri. Sekss ir ‘divvirzienu iela’!  

s3

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Lai gan esi noteiktības un grafiku pārstāvis, tu esi pārsteidzoši seksuāli atvērts. Lielāku baudu tev sniedz sekss vietās, kurās ar savu partneri varat tikt pieķerti, jo nekas taču nav satraucošāks un interesantāks par to, vai ne? Kamēr vien atrodies tīrā telpā, tu esi gatavs izmēģināt jebko. 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Tavas galvenās erogēnās zonas ir galva un dibens, tieši tāpēc tev patīk seksuālajām baudām pievienot vieglus pērienus un matu satveršanu. Izmēģinot dažādas pozīcijas, pievienojot šīs vēlmes, tavi orgasmi guļamistabā kļūs sprādzienbīstami. 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Sasodīts! Baumas ir patiesas! Tu tiešām esi visvilinošākā zodiaka zīme un vakars gultā ar tevi noteikti netiks aizmirsts. Tas, kas tevi uzbudina visvairāk ir intensīva priekšspēle. Domāšana par gaidāmo turpinājumu, liks tirpiņām skriet gan pār tavu, gan partnera muguru. 

s4

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Protams, nav noslēpums, ka tu esi tas, kuram patīk no dzīves iegūt visvairāk un izbaudi dzīvi 24/7. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc tevi saista rotaļlietas (gan savai, gan partnera labsajūtai), kuras iekļaut repertuārā, lai gūtu maksimālu baudu. 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

„Strādā cītīgi, spēlējies vēl cītīgāk” ir tava devīze, tāpēc nav brīnums, ka tev patīk nodarboties ar visām seksuālajām baudām, ko vien iespējams izbaudīt. Visvairāk tu izbaudi seksuālās aktivitātes, kuras liek tev justies svarīgam. Garastāvokļa izmaiņas noteikti neizmaina tavas seksuālās vēlmes un darbības, tāpēc sekss ar tevi ir kā liels piedzīvojums.   

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Tu esi cilvēks, kurš uzbudinājumu gūst skatoties darbībā citus vai esot darbībā pašam, kamēr uz tevi skatās citi. Tu esi arī tas, kuram patīk eksperimentēt ar dažādām pozām un fetišiem kopā ar savu partneri, kamēr vien glāsti ir minimāla pieskaņa. 

s5

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Buduārs ir tā vieta, kur vari ļaut vaļu fantāzijai. Tava enerģija ir kā hameleons, kas nozīmē, ka starp palagiem vari būt jebkurš vai jebkas, kas vien vēlies būt. Kopā ar savu partneri vari brīvi izmantot un izbaudīt lomu spēles un visas seksa fantāzijas.
 

Tava Otrapuse.lv


Informācijas avots: Teenvogue.com