Elīna ar Juri iepazinās portālā pirms deviņiem gadiem. Šī liktenīgā iepazīšanās sākās ar pavisam vienkāršu uzrunu “Sveika!”, kas saveda kopā divus cilvēkus no dažādām pilsētām, neskatoties uz to, ka sākotnēji neviena no pusēm nebija plānojusi un gaidījusi, ka iepazīšanās internetā varētu vainagoties ar ko skaistu un tālejošu.

meitene un puisis apstājušies atpūsties pēc izbrauciena ar riteņiem

“Šobrīd, kad visa dzīve notiek attālināti, šķiet pavisam loģiski, ka arī iepazīšanās notiek attālināti - internetā. Tomēr pirms gadiem 9 šķita neiespējami atrast internetā savu cilvēku,” komentē Elīna.

Esi otras puses meklējumos? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙


Tā sākās mūsu sarakste

Lai gan parasti aicinām lietotājiem būt radošiem un ieinteresēt otru ar oriģinālām uzrunām un jautājumiem, Elīnas un Jura stāsts ir reāls piemērs tam, ka patiesībā īstai maģijai nav nepieciešams nekas daudz. Tikai interneta savienojums, otrapuse.lv abonements un apņemšanās spert pirmo soli, kā arī lietotājam otrā ekrāna pusē - būt atvērtam komunikācijai.



“Toreiz otrapuse.lv reģistrējos tāpat vien - tikko nesen biju pārtraukusi 3 gadus ilgušas attiecības un neko īsti nopietnu nemeklēju. Pēc daudzām vēstulēm no vīriešiem, saņēmu vēstuli ar tekstu, uz kuru parasti pat necentos atbildēt - “Sveika!” bija viss, kas rakstīts vēstulē. Nekad neatbildēju kādam, kurš nepacentās uzsākt sarunu ar kādu interesantu vēstuli. Taču toreiz nolēmu apskatīt Jura profiu un man patika tas, ko redzēju. Tāpēc atbildēju tieši ar to pašu. “Sveiks!”

Un, nu, jau esam pieci

“Pēc pāris nedēļām (jo dzīvojām dažādās pilsētās) sarunājām pirmo randiņu. Teikšu godīgi, nekad pirmajā randiņā nebiju jutusies tik brīvi ar kādu. Sarunas nebeidzās un mēs turpinājām tikties. Pēc gada jau bijām precējušies, pēc pieciem gadiem sagaidījām savu pirmo dēlu, un 2021. gadā brālītim pievienojās dvīņi - mazie māsa un brālis.“

Elīnai jau pēc pirmā randiņa bijis skaidrs, ka tas ir viņas cilvēks. Runīgs un atvērts visu tikšanās laiku. Tikai vēlāk Juris esot atzinies, ka neesot nemaz tik runīgs, taču bijis tik viegli komunicēt, ka sarunas veidojās pašas no sevis. Ikdienā abus vieno arī kopīgas nodarbes. Juris Elīnai iemācījis makšķerēt un braukt ar motociklu. Abi atpūšas kopā pie dabas - dodas uz pastaigu takām vai, ja laikapstākļi ļauj, izbrauc vakaros 10-20 kilometrus ar velosipēdu.



“Tiekoties, laika gaitā noskaidrojām - abi jau bijām nolēmuši dzēst savus profilus no portāla. Viņš, ieraudzījis manu bildi pirms dzēšanās, man uzrakstīja. Savukārt, es pirms profila izdzēšanas, apskatīju viņa bildi un nolēmu atbildēt.”

Elīnas padoms: ignorējiet “jocīgus” piedāvājumus, bet arī negaidiet, ka kāds jau pirmajā vēstulē rakstīs dzeju. 

Esi otras puses meklējumos? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙

REĢISTRĒTIES