Ilzes un Roberta stāsts aizsākās pirms nepilniem diviem gadiem vietnē otrapuse.lv, un, neskatoties uz lielo attālumu starp viņiem, turpinās vēl šodien, nu, jau kuplākā skaitā. Tiesa, liktenīgo kontaktu neizdevās nodibināt uzreiz, taču tas ir uzskatāms piemērs, ka īsta mīlestība ne vienmēr sākas no pirmās vēstules - cilvēks ir jāiepazīst, un iepazīšanās internetā ir tikai pirmais solis.


Vēl neesi atradis/-usi savu otru pusi? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙

“Mūsu stāsts sākās pirms nepilniem 2 gadiem, kad viņš uzrakstīja man portālā. Pirmajā reizē pēc pāris vēstuļu apmaiņas, saruna beidzās un neturpinājās vēl mēnesi, kad pirms Jāņiem viņš mēģināja vēlreiz. Šoreiz nonācām līdz telefonsarunām un norunātas tikšanās.”

Attālums nav šķērslis

Nereti nākas dzirdēt no cilvēkiem, ka iepazīšanās internetā un nopietnas attiecības ir divas savstarpēji nesavienojamas lietas. Taču, kā satikties cilvēkiem, kurus ikdienā šķir liels attālums?


 
Ilzes un Roberta gadījumā iepazīšanās portāls ļāva satikties un iepazīties, neskatoties uz ģeogrāfisko distanci starp viņiem. “Abi bažīgi, jo starp mums 300 kilometri, taču nolēmu, ka man nav, ko zaudēt, ja reiz Roberts ir pieteicies atbraukt pie manis. Man bija jāizskrien tikai pusdienās, bet viņam bija jāmēro ceļš uz otru Latvijas galu. Lai arī abi ļoti gribējām tikties, viņam tas bija pilnīgi nepiemērots laiks randiņam daudzo un akūto sezonas darbu dēļ. Tikai pēc tam kopā smējāmies, ka randiņa laikā zvanīja priekšnieks un prasīja atbraukt uz tikšanos. Lieki teikt, ka viņa pārsteigums, uzzinot, kur viņš ir, bija neviltots!”

Pirmais randiņš - bija labāk kā gaidīts. Kas notika trešajā?

“Pēc randiņa bija patīkami pacilāta sajūta un domas, ka bija ļoti labi, pat labāk kā gaidīju! Sagaidīta arī pirmā ziņa pēc randiņa un jūtam, ka pozitīvas emocijas ir abiem. Tam sekoja vēl citi randiņi un tikšanās, tomēr 300 kilometri joprojām mūsu dzīvesvietas šķir.. Mēs riskējām un sekojām sajūtām! Trešā randiņa laikā kopīgi izdzēsām otrapuse profilus un, reizi nedēļā tiekoties, veidojām mūsu mīlestības stāstu attālināti (kā jau viss tajā laikā notika attālināti).”

“Pēc gada es pārvācos pie viņa uz Vidzemi un nu jau vijam ģimenes ligzdiņu kuplākā skaitā!”

Vēl neesi atradis/-usi savu otru pusi? Reģistrējies , jo labākais laiks, lai iemīlētos, ir tagad! 💙