Ikviens sapņo par savu ideālo pirmo randiņu. Gan vīrietis, gan sieviete pirms pirmās tikšanās izjūt satraukumu, bet šogad pandēmijas laikā tas liek satraukties vēl vairāk. Daži atliek tikšanās līdz laikam, kad atkal atsāks strādāt izklaides vietas. Bet kāpēc gan gaidīt? Ir tikai jādomā radoši, jo randiņš būs oriģinālāks, jo paliekošāks iespaids tiks atstāts uz topošo partneri.

hhhhhhr

Dodieties apskatīt pilsētu
Vakara pastaiga pa pilsētu ir lieliska ideja. Katrā pilsētā var atrast kādu skaistu vietu, kur ir lampiņu virtenes, dažādi rotājumi un Ziemassvētku dekori. Neaizmirstiet paņemt līdzi termosā kādu karstu dzērnienu un baudiet pirmo randiņu! Neticami, bet jums sarunas raisīsies pašas no sevis.

Baudiet izbraucienu ar mašīnu
Ja tomēr gribas siltumā, tad mašīna ir īstā vieta, lai sasildītos. Izdomājiet dažādus galamērķus, lai otra pusīte var izvēlēties to, kas labāk tīk. Maršruts var būt pusstundu garš, gan arī divas stundas garš. Pagatavojiet mājās uzkodas, kafiju un pārsteidziet otru galamērķī ar pašu gatavotām vakariņām.

fj.gfhz

Skvošs - tikai drosmīgajiem
Esat aktīvi un vēlaties aizraujošu spēli? Spēles noteikumi ir ļoti viegli un vienkārši - jums tikai jāatsit bumbiņa, kamēr tā nav otrreiz pieskārusies grīdai. Jautrība noteikti garantēta! Skvoša spēle ir pieejama, tikai neaizmirstiet pirms tam veikt rezervāciju, kā arī pabrīdināt partneri, lai uzvelk atbilstošu apģērbu.

Spēlējiet spēles
Pirms tam gan vajadzēs atrast vietu, kur to darīt, var noīrēt mājiņu, var spēlēt mašīnā un pat pastaigājoties pa mežu. Spēlējot spēles var ļoti daudz ko uzzināt par otru, neatkarīgi no spēles veida. Var izprast cilvēka rakstura iezīmes, uzzināt par pašu cilvēku un noskaidrot temperamentu. Varat paši izveidot savu jautājumu spēli, iepriekš katrs izdomājot 10 jautājumus uz kuriem vēlētos dzirdēt atbildi. Iespēju ir tik daudz, tāpēc rīkojies!

gsergy

Mielojieties ar pašu gatavotu maltīti
Aizmirstiet par domām, vai otra pusīte māk gatavot ēst, bet noskaidrojiet to jau pirmajā randiņā! Sadaliet pienākumus, kurš atbildēs par ēdienu un kurš par garda dzēriena pagatavošanu. Dodieties pie jūras, uz mežu vai uz parku, tikai neiazmirstiet silti saģērbties un paņemt līdzi plediņus.

444

Atceries būt sociāli atbildīgs un ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus saistībā ar Covid-19 izplatību!

Otrapuse.lv